Fri frakt från 60€

×

Varning! Det här är maskinöversättning som med stor sannolikhet får dig att le.

Kilpailun ehdot

Kilpailun järjestäjä på Tiger Stores Oy joka vastaa Flying Tiger Copenhagen -myymälöistä Suomessa.

Tiger Stores OyMannerheimintie

1800100 HelsingforsY-tunnus
2449299-4


Palkinto

Palkinnoksi kilpailija saa Store Runin missä tahansa Flying Tiger Copenhagen -myymälässä Suomessa. Store Runissa voittaja kerää mahdollisimman monta tuotetta 60 sekunnin aikana. Edellyttäen, että voittaja ylittäää määritetyn maaliviivan 60 sekunnissa ja toimii Store Run - ohjeiden mukaan, jotka löytyvät kilpailuehdoista ja/tai Flying Tiger Copenhagen -myymälästä, voittaja voittaa tuotteet maalialueella.

Osallistumisohjeet

 1. Flying Tiger Copenhagenin tai minkään muun Zebra A/S -yhtiön työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

 2. Kilpailuun osallistuvien täytyy olla yli 15-vuotiaita.

 3. Kilpailuun osallistuvat vastaavat kaikista matka- ja majoituskuluista, jotka liittyvät kilpailuun osallistumiseen.

 4. Kilpailuun osallistuminen edellyttää uutiskirjeemme tilaamista ja kysymyksiin oikein vastaamista.

 5. Flying Tiger Copenhagen valitsee yhden voittajan.

 6. Voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluu kolme Flying Tiger Copenhagenin edustajaa. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

 7. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Voittaja julkaistaan myös Instagramissa @flyingtigerfi, minkä voittaja hyväksyy.

 8. Jos emme ole kuulleet voittajasta seitsemän päivän kuluessa, pidätämme oikeuden valita uusi voittaja.

 9. Palkinnon saadakseen voittaja sitoutuu osallistumaan Store Runiin Flying Tiger Copenhagenin määrittämänä ajankohtana.

 10. Siinä tapauksessa, että voittaja ei voi osallistua Store Runiin, Flying Tiger Copenhagen pidättää itsellään oikeuden valita toisen voittajan osallistuneiden joukosta.

 11. Palkintoa ei voi siirtäää tai vaihtaa rahaksi. Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

 12. Normaalit palautusehtomme eivät koske palkintotuotteita. Tuotevirheistä Flying Tiger Copenhagen vastaa kuluttajalainsäädännön mukaisesti.

 13. Voittaja sitoutuu käyttämään Flying Tiger Copenhagenin määrittämiä ja antamia vaatteita/varusteita Store Runin aikana.

 14. Store Runin aikana voittaja saa kerätä vain tuotteita, eikä esim. lahjakortteja.

 15. Flying Tiger Copenhagen pidättää itsellään oikeuden a) tallentaa videon ja haastatella voittajaa Store Runin yhteydessä b) käyttäää vapaasti videota ja voittajan nimeä markkinoinointitarkoitukitusiin Flying Tiger Copenhagenin ja siihen liittyvien yhtiöiden sosiaalisen median tileillää.

 16. Flying Tiger Copenhagen ei vastaa teknisistä vaikeuksista tai ongelmista, jotka voivat vaikuttaa kilpailuun osallistumiseen tai sen lopullisiin tuloksiin.

 17. Voittaja osallistuu Store Runiin omalla vastuullaan, eikä Flying Tiger Copenhagenia voida pitää vastuullisena osallistumiseen liittyvistä vahingoista.

 18. Jos voittaja tahallaan tai huolimattomuuden takia aiheuttaa vahinkoa myymälälle tai tuotteille Store Runin aikana, voittajan on korvattava Flying Tiger Copenhagenille tästä aiheutuneet kustannukset.

 19. Flying Tiger Copenhagen pidättää itsellään oikeuden (1) hylätä osallistujat, jotka toimivat ehtojen vastaisesti, ja (2) poistaa palkintotuotteet, jos voittaja on rikkonut Store Runin ohjeita, jotka on annettu kilpailuehdoissa myymälässä.

 20. Osallistujat hyväksyvät kaikki kilpailun ehdot osallistuessaan kilpailuun.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään, kuten on määritetty Tietosuojakäytännössämme.